La Carta

Mira la nostra nova carta de temporada

Patates Braves amb Allioli i la Nostra Salsa

9.00€

Calamarcets Fregits amb Maionesa de Mojo

15.00€

Croquetes de Sèpia amb la seva Tinta i un toc d’Allioli (per unitat)

2.50€

Croquetes de Cua de Bou amb Allioli d’All Negre (per unitat)

2.50€

Bomba de Patata i Pop amb Maionesa de Mojo (per unitat)

5.00€

Falafel amb Salsa de Iogurt (per unitat)

2.50€

Musclos de Roca al Vapor

10.00€

Cloïsses Gallegues amb Sake

18.00€

Tallarines Saltejades amb Oli d’Herbes

16.00€

Navalles Gallegues amb Escabetx de Cítrics

15.00€

Ceviche de Pop amb Gamba Vermella

16.00€

Ceviche de Corvall

15.00€

Taquets de Tonyina Vermella amb Salsa Ponzu

18.00€

Tàrtar de Tonyina Vermella

16.00€

Tàrtar de Salmó amb Oli Fumat i Maionesa de Wasabi

14.00€

Taquets de Salmó Marinat amb Cítrics i Mango

15.00€

Carpaccio de Gamba Vermella amb Salsa Picant dels seus Caps

16.00€

Burrata Fumada amb Salmorejo i Olivada

12.00€

Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella

14.00€

Esqueixada de Bacallà Fumada amb Olivada

12.00€

Amanida de Verds amb Tomàquet de Barbastro, Ventresca de Tonyina Confitada i Alvocat

14.00€

Ous Estrellats amb Patata, Foie i Oli de Tòfona

12.00€

Pota de Pop a la Llauna amb Allioli i "Causa Limeña"

18.00€

Tataki de Tonyina Vermella amb Cremós d’Albergínia Fumada

19.00€

Sashimi de Ventresca de Tonyina Marinada

22.00€

Llom de Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet

16.00€

Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltajades

19.00€

Filet de Vedella a la Brasa

21.00€

Xuletón de Vaca Vella Madurada (35 dies) de 500grs. (aprox)

25.00€

Xuletón de Vaca Vella Madurada (35 dies) de 1kgr (aprox) a la Pedra

55.00€

Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

14.00€

Ploma Ibèrica amb Cremós de Patata i Ximixurri

17.00€

Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

15.00€

Steak Tàrtar

19.00€

Tots ells per a 2 persones com a mínim i el preu per persona.

0.00€

Fideuà amb Gamba Vermella, Cloïsses i un toc d’Allioli

18.00€

Arròs Socarrat amb Escamarlans

22.00€

Arròs Negre Cremós amb Sèpia, Vieires i un toc d’Allioli

18.00€

Arròs Sec de Llamantól

22.00€

Arròs del "Senyoret" amb Gamba Vermella i Pop

20.00€

Crema Catalana

4.00€

Mousse de Mató amb Mel

4.50€

Couland de Xocolata Negra amb Gelat de Vainilla (Triga uns 15min)

6.00€

Brownie de Xocolata amb Fruits Secs

5.50€

Torradeta de Santa Teresa "Torrija" amb Gelat de Vainilla

5.00€

Crema Freda de Llimona amb Llima

5.00€

"Pinya Colada", Panacota de Coco amb Pinya

4.50€

Carrot Cake (Pastís de Pastanaga)

5.00€

Escuma de Iogurt Artesà amb Confitura de Maduixa

5.00€

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells

5.50€

Pinya Natural amb Crema Catalana Cremada

4.50€

Trufes Artesanals

5.00€

 Tornar
al principi