Mira la nostra nova carta de temporada
Patates Braves amb Allioli i Salsa Brava
Croquetes de Sèpia amb la seva Tinta i un toc d’Allioli
Calamarcets Fregits amb Maionesa de Mojo
Croquetes d´Ànec amb Foie
Calamars en Tempura amb Maionesa de Kimchi
Bunyols de Bacallà amb Romesco
Falafel amb Salsa d’Herbes (Plat Vegà)
Carxofes a la Brasa amb Romesco
Amanida d’Espinacs amb Burrata, Pesto Vermell i Fruits Secs
Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella
Canelons Freds de Tonyina Vermella amb Cremós de Pebrot Escalivat
Esqueixada de Bacallà Fumada amb Olivada
Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves del Cantàbric
Ceviche de Pop amb Gamba Vermella
Taquets de Tonyina Vermella amb Salsa Ponzu
Tàrtar de Tonyina Vermella
Tàrtar de Salmó amb Oli Fumat i Maionesa de Wasabi
Ous Estrellats amb Patata, Foie i Oli de Tòfona
Tataki de Tonyina Vermella amb Cremós d’Albergínia i Salsa Ponzu
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltajades
Llom de Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet
Pota de Pop a la Llauna amb Emulsió d’Alls Escalivats i "Causa Limeña"
Filet de Vedella a la Brasa
Xuletón de Vedella Madurada (30 -45 dies) de 500grs. (aprox) a la Pedra
Xuletón de Vedella Madurada (30-45 dies) de 1kgr (aprox) a la Pedra
Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango
Tataki de Presa Ibèrica amb Hummus i Ximixurri
Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida
Cua de Bou Sense Feina amb Cremós de Moniato i Cebetes del Platillo
Tots ells per a 2 persones com a mínim i el preu per persona.
Fideuà amb Gamba Vermella i Cloïsses
Arròs Socarrat amb Escamarlans
Arròs Negre Cremós amb Sèpia i la Seva Tinta
Arròs Caldós de Llamantól i Cabra de Mar
Couland de Xocolata Negra amb Gelat de Vainilla (Triga uns 15min)
Brownie de Xocolata amb Fruits Secs
Crema Freda de Llimona amb Llima
Torradeta de Santa Teresa "Torrija" amb Gelat de Vainilla
Carrot Cake (Pastís de Pastanaga)
Escuma de Iogurt Artesà amb Confitura de Mango
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells