La Carta

Mira la nostra nova carta de temporada

Patates Braves amb Allioli i Salsa Picant

7.00€

Ous Estrellats amb Patata, Foie i Oli de Tòfona

12.00€

Calamarcets Fregits amb Maionesa de Mojo

12.00€

Bunyols de Bacallà amb Confitura de Tomàquet

11.00€

Calamars en Tempura amb Maionesa de Kimchi

12.00€

Croquetes d´Ànec amb Foie

11.00€

Croquetes de Sèpia amb la seva Tinta i un toc d’Allioli

11.00€

Falafel amb Salsa d’Herbes (Plat Vegà)

10.00€

Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

9.00€

Cloïsses amb Sake

14.00€

Tallarines Saltajades amb Oli d’Herbes

14.00€

Esqueixada de Bacallà Fumada amb Olivada

12.00€

Navalles Gallegues amb Escabetx de Cítrics

15.00€

Filets de Sardina Marinada amb Cremós d’Alvocat

10.00€

Ceviche de Pop amb Gamba Vermella

15.00€

Ceviche de Corvall (Marinat amb Ceba i Llima)

14.00€

Taquets de Tonyina Vermella amb Salsa Ponzu

15.00€

Tàrtar de Tonyina Vermella

14.00€

Tàrtar de Salmó amb Oli Fumat i Maionesa de Wasabi

12.00€

Tàrtar de Tomàquet amb Burrata i Pesto Vermell

12.00€

Anxoves del Cantàbric amb Pebrot Escalivat

12.00€

Amanida Russa (Veggie) amb Cremós d’Alvocat

10.00€

Amanida de Tomàquet de Barbastro amb Ventresca de Tonyina Confitada i Alvocat

14.00€

Carpaccio de Carbassó amb Tomàquets Secs i Pesto de Rúcula (Plat Vegà)

9.00€

Tataki de Tonyina Vermella amb Cremós d’Albergínia i Salsa Ponzu

16.00€

Ventresca de Tonyina a la Brasa amb Tomàquets Cirera i Salsa Namban

17.00€

Semifred de Bacallà amb "Ajoblanco" de Coco

14.00€

Taquets de Bacallà Confitat amb Sobrassada i Mel

14.00€

Llom de Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet

14.00€

Pota de Pop a la Llauna amb Emulsió d’Alls Escalivats i "Causa Limeña"

17.00€

Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltajades

15.00€

Filet de Vedella a la Brasa

18.00€

Xuletón de Vedella Madurada (30 -45 dies) de 500grs. (aprox) a la Pedra

25.00€

Xuletón de Vedella Madurada (30-45 dies) de 1kgr (aprox) a la Pedra

48.00€

Hamburguesa de Vedella "Angus" amb Foie i Cansalada

15.00€

Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

14.00€

Tataki de Presa Ibèrica amb Ximixurri

14.00€

Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

15.00€

Cua de Bou Sense Feina amb Cremós de Patata i Cebetes del Platillo

15.00€

Steak Tàrtar

16.00€

Carpaccio de Picanya de Vedella Madurada amb Rúcula i Parmesà

16.00€

Tots ells per a 2 persones com a mínim i el preu per persona.

0.00€

Fideuà amb Gamba Vermella i Cloïsses

17.00€

Arròs Socarrat amb Escamarlans

19.00€

Arròs Negre Cremós amb Sèpia i la Seva Tinta

15.00€

Arròs Caldós de Llamantól i Cabra de Mar

18.00€

Paella de Marisc amb Closques

16.00€

Arròs del "Senyoret" amb Gamba Vermella i Pop

18.00€

Crema Catalana

4.00€

Mousse de Mató amb Mel

4.50€

Couland de Xocolata Negra amb Gelat de Vainilla (Triga uns 15min)

6.00€

Brownie de Xocolata amb Fruits Secs

5.50€

Crema Freda de Llimona amb Llima

5.00€

Torradeta de Santa Teresa "Torrija" amb Gelat de Vainilla

5.00€

Carrot Cake (Pastís de Pastanaga)

5.00€

Escuma de Iogurt Artesà amb Confitura de Mango

5.00€

"Pinya Colada", Panacota de Coco amb Pinya

5.50€

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells

5.50€

Trufes Artesanals

4.50€

 Tornar
al principi