Mira la nostra nova carta de temporada
Patates Braves amb Allioli i la Nostra Salsa
Calamarcets Fregits amb Maionesa de Mojo
Croquetes de Sèpia amb la seva Tinta i un toc d’Allioli (per unitat)
Croquetes de Cua de Bou amb Allioli d’All Negre (per unitat)
Bombes de Patata i Pop amb Maionesa de Mojo (per unitat)
Falafel amb Salsa de Iogurt (per unitat)
Cloïsses Gallegues amb Sake
Tallarines Saltejades amb Oli d’Herbes
Navalles Gallegues amb Escabetx de Cítrics
Ceviche de Pop amb Gamba Vermella
Taquets de Tonyina Vermella amb Salsa Ponzu
Tàrtar de Tonyina Vermella
Tàrtar de Salmó amb Oli Fumat i Maionesa de Wasabi
Taquets de Salmó Marinat amb Cítrics i Mango
Carpaccio de Gamba Vermella amb Salsa Picant dels seus Caps
Burrata Fumada amb Salmorejo i Olivada
Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella
Esqueixada de Bacallà Fumada amb Olivada
Amanida de Verds amb Tomàquet de Barbastro, Ventresca de Tonyina Confitada i Alvocat
Ous Estrellats amb Patata, Foie i Oli de Tòfona
Pota de Pop a la Llauna amb Allioli i "Causa Limeña"
Tataki de Tonyina Vermella amb Cremós d’Albergínia Fumada
Sashimi de Ventresca de Tonyina Marinada
Llom de Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltajades
Filet de Vedella a la Brasa
Xuletón de Vaca Vella Madurada (35 dies) de 500grs. (aprox)
Xuletón de Vaca Vella Madurada (35 dies) de 1kgr (aprox) a la Pedra
Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango
Ploma Ibèrica amb Cremós de Patata i Ximixurri
Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida
Tots ells per a 2 persones com a mínim i el preu per persona.
Fideuà amb Gamba Vermella, Cloïsses i un toc d’Allioli
Arròs Socarrat amb Escamarlans
Arròs Negre Cremós amb Sèpia, Vieires i un toc d’Allioli
Arròs del "Senyoret" amb Gamba Vermella i Pop
Couland de Xocolata Negra amb Gelat de Vainilla (Triga uns 15min)
Brownie de Xocolata amb Fruits Secs
Torradeta de Santa Teresa "Torrija" amb Gelat de Vainilla
Crema Freda de Llimona amb Llima
"Pinya Colada", Panacota de Coco amb Pinya
Carrot Cake (Pastís de Pastanaga)
Escuma de Iogurt Artesà amb Confitura de Maduixa
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells
Pinya Natural amb Crema Catalana Cremada