PRIMERS PLATS

      Escudella de Nadal amb Pilotetes

      Amanida Ceviche amb Alvocat i Mango

      Arròs Cremós de Gambes

      Petits Canelons d’Ànec amb Bolets i Cremós de Ceps

      Bombes de Patata i Carn d’Olla amb Allioli d’All Negre i Oli de Tòfona

SEGONS PLATS

      Cuixa de Cabrit Desossada al Forn de Llenya amb Parmentier i la Seva Salseta

      Pollastre de Pagès Sense Feina amb Escamarlans

      Tataki de Bou a la Brasa amb Patata al Caliu i Padrons

      Bacallà Confitat amb Vichyssoisse de Calçots i Pols de Pernil Ibèric

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Xips Vegetals

POSTRES

      Postres Nadalenques

Preu 35.00€ Iva inclòs

Pa i Aigua Inclosos

Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30
 Tornar
al principi