Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida de Verds amb Calçots, Bacallà Esqueixat i Romesco

      Amanida de Tèbia Carxofes Confitades amb Pernil d’Ànec

      Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Empedrat de Mongetes del Ganxet amb Ventresca Confitada

      Verdures de Temporada a la Brasa amb Romesco

      Carxofes al Caliu amb Cruixent de Pernil Ibèric

      Canelons de Pollastre Rostit amb Bolets i Beixamel de Ceps

      Brandada de Bacallà amb Ou a Baixa Temperatura i Xips de Carxofa

      Trinxat de Carbassa i Moniato amb Cansalada

      Arròs Cremós de Bolets amb Parmesà

      Cargols Terral, gratinats a la llauna amb allioli

SEGONS PLATS

      Bacallà Confitat amb Vichyssoisse de Calçots i Pols de Pernil Ibèric

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

      Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

      Calamarcets Farcits amb Bolets

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Tataki de Presa Ibèrica

      Melós de Galta de Porc Ibèric amb Castanyes

      Rodó de Pollastre Farcit de Prunes, Orellanes i Pinyons

      Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

      Arròs Caldós de Llamantól i Cabra de Mar(mínim 2 persones) (Suplement de 5€))

Preu 27.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30
 Tornar
al principi