Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida de Verds amb Burrata, Tomàquets Cirera i Pesto d'Alfàbrega

      Amanida d'Esqueixada Fumada amb Tomàquet Escalivat i Olivada

      Amanida Russa amb Bonítol Confitat i Emulsió d'Alvocat

      Tàrtar d'Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Salmorejo amb Encenalls de Manxec i Crostonets

      Mini Canelons de Tonyina amb Cremós de Pebrot Escalivat

      Muclos de Roca al Vapor al Pebre Negre

      Llosa de Verdures de Temporada a la Brasa amb Vinagreta d'Omeboshi

SEGONS PLATS

      Bacallà a la Llauna amb Hummus Especiat

      Bacallà Confitat amb "Ajoblanco"

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Rossejat de Fideus amb Sípia i Closques (mínim dues persones)

      Arròs Negre amb Sèpia i la Seva Tinta(mínim dues persones)

      Magret d´Ànec a la Brasa amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

Preu 26.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30
 Tornar
al principi