Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella

      Amanida d’Espinacs amb Burrata, Pesto Vermell i Fruits Secs

      Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Esqueixada Fumada de Bacallà amb Olivada

      Musclos de Roca al Vapor

      Salmorejo amb Filet de Sardina Marinada i Crostonets

      Canelons Freds de Tonyina Vermella amb Cremós de Pebrot Escalivat

      Fideuà amb Verduretes de Temporada i Romesco

SEGONS PLATS

      Llom de Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet

      Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Ploma Ibèrica a la Brasa amb Cremós de Patata i Ximixurri

      Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

      Xuletón de Vaca Vella Madurada (35 dies) de 500grs. (aprox)

      Plat amb suplement de 10.00€

      Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

      Fideus Rossejats amb Sèpia i Closques (mínim dues persones)

      Arròs Negre amb Sèpia i la Seva Tinta (mínim dues persones)

Preu 29.50€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:00 a 15:30
 Tornar
al principi