Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida Tèbia de Calçots Saltats amb Romesco i Encenalls de Pernil Ibèric

      Amanida d’Espinacs amb Burrata, Carbassa, Anous i Vinagreta

      Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Carxofes a la Brasa amb Romesco

      Cargols Terral, gratinats a la llauna amb allioli

      Canelons de Pollastre Rostit amb Beixamel de Ceps

      Cremós de Patata amb Ou a Baixa Temperatura, Carxofes Confitades i Cansalada

      Arròs Cremós amb Calçots, Carxofes i Bacallà

SEGONS PLATS

      Bacallà Confitat amb Vichyssoisse de Calçots i Xips de Carxofa

      Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Tataki de Presa Ibèrica amb Hummus i Ximixurri

      Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Melós de Galta de Porc Ibèric amb Castanyes Caramelitzades

      Cua de Bou Sense Feina amb Cremós de Moniato i Cebetes del Platillo

      Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

      Arròs a la Bruta, amb Sèpia i Costelló (mínim 2 persones, preu per persona)

      Fideus Rossejats amb Sèpia i Closques (mínim dues persones)

Preu 27.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:00 a 15:30
 Tornar
al principi