Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Empedrat, Amanida de Fesolets amb Bacallà Esqueixat i Romesco

      Amanida de Verds amb Figues i Pernil d'Ànec

      Amanida Tèbia de Formatge de Cabra amb Vinagreta de Fruits Secs

      Llosa de Verdures de Temporada a la Brasa amb Romesco

      Escalivada Tèbia amb Pinyons i Anxoves de l´Escala

      Crema de Patata i Ceba amb Ou a Baixa Temperatura i Bolets Confitats

      Mini Canelons d'Ànec i Bolets amb Cremós de Ceps

      Brandada de Bacallà amb Xips de Carxofes

      Arròs Cremós amb Bolets i Parmesà

      Bombes de Patata, Botifarra Negra i Bolets

      Cargols Terral, gratinats a la llauna amb allioli

SEGONS PLATS

      Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna

      Bacallà Confitat amb Vichyssoisse d'Espàrrecs Blancs

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Arròs a la Bruta, amb Sèpia i Costelló (mínim dues persones)

      Fideus a la Cassola amb Calamarcets i la seva Tinta (mínim dues persones)

      Presa Ibèrica a la Brasa amb Ximixurri

      Magret d´Ànec a la Brasa amb Milfulls de Poma i Foie i Salsa de Taronja

      Costelles de Xai a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Melós de Vedella amb Parmentier de Patata i Castanyes Caramelitzades

Preu 24.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30
 Tornar
al principi