Amanida de Verds amb Calçots, Bacallà Esqueixat i Romesco
Amanida de Tèbia Carxofes Confitades amb Pernil d’Ànec
Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada
Empedrat de Mongetes del Ganxet amb Ventresca Confitada
Verdures de Temporada a la Brasa amb Romesco
Carxofes al Caliu amb Cruixent de Pernil Ibèric
Canelons de Pollastre Rostit amb Bolets i Beixamel de Ceps
Brandada de Bacallà amb Ou a Baixa Temperatura i Xips de Carxofa
Trinxat de Carbassa i Moniato amb Cansalada
Arròs Cremós de Bolets amb Parmesà
Cargols Terral, gratinats a la llauna amb allioli
Bacallà Confitat amb Vichyssoisse de Calçots i Pols de Pernil Ibèric
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades
Caldereta de Rap amb Gamba Vermella
Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango
Calamarcets Farcits amb Bolets
Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón
Melós de Galta de Porc Ibèric amb Castanyes
Rodó de Pollastre Farcit de Prunes, Orellanes i Pinyons
Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida
Arròs Caldós de Llamantól i Cabra de Mar(mínim 2 persones) (Suplement de 5€))
Preu 27.95€ Iva inclòs
Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana
Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30