Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella
Amanida d’Espinacs amb Burrata, Pesto Vermell i Fruits Secs
Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada
Esqueixada Fumada de Bacallà amb Olivada
Canelons Freds de Tonyina Vermella amb Cremós de Pebrot Escalivat
Cargols Terral, gratinats a la llauna amb allioli
Salmorejo amb Pernil i Crostonets
Cremós de Patata amb Ou a Baixa Temperatura, Carxofes Confitades i Cansalada
Arròs Cremós amb Calçots, Carxofes i Bacallà
Bacallà Confitat amb Vichyssoisse de Calçots i Xips de Carxofa
Caldereta de Rap amb Gamba Vermella
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades
Tataki de Presa Ibèrica amb Hummus i Ximixurri
Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango
Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón
Cua de Bou Sense Feina amb Cremós de Moniato i Cebetes del Platillo
Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida
Arròs a la Bruta, amb Sèpia i Costelló (mínim 2 persones)
Fideus Rossejats amb Sèpia i Closques (mínim dues persones)
Arròs Negre amb Sèpia i la Seva Tinta (mínim dues persones)
Preu 29.50€ Iva inclòs
Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana
Restaurant obert al migdia de 13:00 a 15:30