Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida de Verds amb Burrata, Tomàquets Cirera i Pesto d'Alfàbrega

      Esqueixada Fumada de Bacallà amb Olivada

      Amanida Russa amb Bonítol Confitat i Emulsió d'Alvocat

      Tàrtar d'Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Mini Canelons de Tonyina amb Cremós de Pebrot Escalivat

      Salmorejo amb Encenalls de Formatge Manxec i Crostonets

      Muclos de Roca al Caliu al Pebre Negre

      Verdures de Temporada al Caliu amb Vinagreta d'Omeboshi

SEGONS PLATS

      Bacallà al Forn de Llenya amb Hummus Especiat

      Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Secret Ibèric a la Brasa amb Compòta de Poma Verda i Patates de Yuca

      Magret d´Ànec a la Brasa amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja

      Tall Fred de Pressa Ibèrica amb Tomàquets Cirera Escalivats i Ximixurri

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Melós de Galta de Porc Ibèric amb Maduixes

      Rossejat de Fideus amb Sípia i Closques (mínim dues persones)

      Arròs Negre amb Sèpia i la Seva Tinta(mínim dues persones)

Preu 27.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30
 Tornar
al principi