Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida d’Espàrrecs Blancs amb Bacallà Esqueixat i Romesco

      Amanida de Tèbia Carxofes Confitades amb Pernil d’Ànec

      Esqueixada de Bacallà Fumada amb Olivada

      Amanida Russa (Veggie) amb Cremós d’Alvocat

      Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

      Verdures de Temporada a la Brasa amb Romesco

      Canelons Freds de Tonyina amb Cremós de Pebrot Escalivat

      Cremós de Patata amb Ou a Baixa Temperatura i Carxofa

      Arròs Verd de Primavera amb Parmesan

SEGONS PLATS

      Bacallà Confitat amb Vichyssoisse d’Espàrrecs Blancs i Pols de Pernil Ibèric

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

      Calamarcets Farcits amb Salsa de la Seva Tinta

      Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

      Tataki de Presa Ibèrica amb Ximixurri

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Melós de Galta de Porc Ibèric amb Castanyes

      Cua de Bou Sense Feina amb Cremós de Patata i Cebetes del Platillo

      Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

      Arròs a la Bruta, amb Sèpia i Costelló (mínim 2 persones, preu per persona)

Preu 27.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30
 Tornar
al principi