Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida de Verds amb Figues, Mató i Vinagreta

      Amanida de Tomàquet de Barbastro amb Ventresca de Tonyina Confitada i Alvocat

      Esqueixada de Bacallà Fumada amb Olivada

      Amanida Russa (Veggie) amb Cremós d’Alvocat

      Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Musclos al Vapor amb Pebre Negre

      Rovellons al Caliu amb Oli d’All i Julivert

      Canelons de Carbassa i Moniato amb Bolets

      Fideuà amb Verduretes de Temporada i Mojo

      Cremós de Patata amb Ou a Baixa Temperatura, Bolets i Cansalada

SEGONS PLATS

      Bacallà Confitat amb Vichyssoisse de Coco

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

      Calamarcets Farcits amb Salsa de la Seva Tinta

      Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

      Tataki de Presa Ibèrica amb Ximixurri

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Cua de Bou Sense Feina amb Cremós de Patata i Cebetes del Platillo

      Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

      Fideus Rossejats amb Sèpia i Closques (mínim dues persones)

      Arròs Negre amb Sèpia i la Seva Tinta (mínim dues persones)

Preu 27.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:00 a 15:30
 Tornar
al principi