Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida de Verds amb Burrata, Tomàquets Cirera i Pesto d’Alfàbrega

      Amanida de Tomàquet de Barbastro amb Ventresca de Tonyina Confitada i Alvocat

      Esqueixada de Bacallà Fumada amb Olivada

      Amanida Russa (Veggie) amb Cremós d’Alvocat

      Tàrtar d’Escalivada amb Anxoves i Olivada

      Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

      Verdures de Temporada a la Brasa amb Romesco

      Canelons Freds de Tonyina amb Cremós de Pebrot Escalivat

      Salmorejo amb "Migas" de Formatge Manxec

      Fideuà de Verduretes de Temporada

SEGONS PLATS

      Bacallà Confitat amb "Ajoblanco" de Coco

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

      Calamarcets Farcits amb Salsa de la Seva Tinta

      Magret d’Ànec amb Salsa de Taronja i Chutney de Mango

      Tataki de Presa Ibèrica amb Ximixurri

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Cua de Bou Sense Feina amb Cremós de Patata i Cebetes del Platillo

      Jarret de Xai amb Mel i Compóta de Poma Àcida

      Fideus Rossejats amb Sèpia i Closques (mínim dues persones)

      Arròs Negre amb Sèpia i la Seva Tinta (mínim dues persones)

Preu 27.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:00 a 15:30
 Tornar
al principi