Menú de temporada

PRIMERS PLATS

      Amanida de Calçots Confitats amb Bacallà Esqueixat i Romesco

      Amanida Tèbia de Formatge de Cabra amb Vinagreta de Fruits Secs

      Llosa de Verdures de Temporada a la Brasa amb Romesco

      Carxofes al Caliu amb Cruixent de Pernil Ibèric

      Calçots a la Brasa amb Romesco

      Escalivada Tèbia amb Pinyons i Anxoves de l´Escala

      Calçots en Tempura amb Romesco

      Arròs Cremós de Calçots, Carxofes i Bacallà

      Bombes de Patata i Bacallà amb Vichyssoisse de Calçots

      Cargols Terral, gratinats a la llauna amb allioli

SEGONS PLATS

      Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna

      Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

      Calamarcets Saltats amb Bolets

      Presa Ibèrica a la Brasa amb Ximixurri

      Magret d´Ànec a la Brasa amb Milfulls de Poma i Foie i Salsa de Taronja

      Costelles de Xai a la Brasa

      Entrecot de Vedella a la Brasa amb Patata al Caliu i Pebrots del Padrón

      Arròs Negre amb Sèpia i la Seva Tinta (mínim dues persones)

Preu 24.95€ Iva inclòs

Pà torrat amb tomàquet, aigua i postres cassolanes, inclosos.
Nomès migdies de cap de setmana

Restaurant obert al migdia de 13:30 a 15:30
 Tornar
al principi