Carta

 

Plats per picar

Croquetes de Sèpia amb la seva Tinta i un toc d’Allioli

2.70€/Unitat

Croquetes de Cua de Bou amb Allioli d’All Negre

2.70€/Unitat

Calamar a l’Andalussa amb Maionesa de Kimchi

19.00€

Patates Braves amb Allioli i la Nostra Salsa

9.00€

Alvocat a la Brasa amb Burrata, Sardina i Vinagreta

16.00€

Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina i Maionesa de Wasabi

16.00€

Tomàquet del Pagès Amanit amb Ceba “al Cop de Puny”

i Ventresca de Tonyina Confitada

14.00€

Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs

12.00€

Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Salsa Miso

12.00€

Musclos de Roca al Pebre Negre

12.00€

Gambes a l’Allet

18.00€

Taquets de Tonyina Balfego amb Salsa Ponzu

19.00€

Taquets de Salmó Marinat amb Cítrics i Mango

18.00€

Taquets de Bacallà Fumat amb Tomàquet Escalivat

17.00€

Tàrtar de Tonyina Balfego

20.00€

Filets d’Anxova amb Pà Torrat amb Tomàquet

14.00€

Ceviche de Corvall

16.00€

Ous a Baixa Temperatura amb Patata i Pernil del Bo

14.00€

Pà de Coca amb Tomàquet (per 2 persones)

3.50€

Peixos

Bacallà al Forn de Llenya amb Cremós d’Albergínia Fumada

20.00€

Tataki de Tonyina Balfego amb Alvocat a la Brasa

24.00€

Pota de Pop a la Llauna amb Cremós de Patata

24.00€

Calamar de Platja a la Brasa amb Cremós de la Seva Tinta

22.00€

Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltajades

20.00€

Carns

Filet de Vedella a la Brasa amb Salsa Cafè Paris

23.00€

Xuleton de Vaca Madurada (35 dies) de 500grs.

35.00€

Magret d’Ànec amb Salsa Teriyaki i Chutney de Mango

19.00€

Presa Ibèrica amb Pebrots del Padròn i Ximixurri

20.00€

Steak Tàrtar de Filet de Vedella

21.00€

 

Pels més petits

Rigatone a la Bolonyesa

7.50€

Botifarra amb Patates

8.50€

Pollastre Arrebossat amb Patates

8.00€

Arrosos i fideuàs

(només migdies, mínim 2 persones, preu per persona)

Fideuà amb Sèpia, Gamba Vermella, Closques i un Toc d’Allioli

20.00€

Arròs Negre Cremós amb Sèpia, Cloïsses i un Toc d’Allioli

20.00€

Arròs Socarrat amb Escamarlans de Costa “de Pam”

27.00€

Arròs Sec amb Llamàntol

26.00€

Arròs de Pop i Gamba Vermella

24.00€

Postres

Crema Catalana

4.00€

Mousse de Mató amb Mel

4.50€

Couland de Xocolata Negra amb Vainilla

(triga uns 15 minuts)

6.00€

Torradeta de Santa Teresa (Torrija) amb Gelat de Torró

5.00€

Crema Freda de Llimona amb Llima

5.00€

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells i Crumble

5.50€

Escuma de Iogurt amb Confitura de Mango

4.50€

Pinya Natural amb Crema Catalana Cremada

4.50€

Trufes Artesanals

5.00€

Anterior
Anterior

Menú del dia

Siguiente
Siguiente

Menús especials