
Carta
Plats per picar
Croquetes de Sèpia amb la seva Tinta i un toc d’Allioli
2.70€/Unitat
Croquetes de Cua de Bou amb Allioli d’All Negre
2.70€/Unitat
Calamar a l’Andalussa amb Maionesa de Kimchi
19.00€
Patates Braves amb Allioli i la Nostra Salsa
9.00€
Alvocat a la Brasa amb Burrata, Sardina i Vinagreta
16.00€
Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina i Maionesa de Wasabi
16.00€
Tomàquet del Pagès Amanit amb Ceba “al Cop de Puny”
i Ventresca de Tonyina Confitada
14.00€
Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs
12.00€
Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Salsa Miso
12.00€
Musclos de Roca al Pebre Negre
12.00€
Gambes a l’Allet
18.00€
Taquets de Tonyina Balfego amb Salsa Ponzu
19.00€
Taquets de Salmó Marinat amb Cítrics i Mango
18.00€
Taquets de Bacallà Fumat amb Tomàquet Escalivat
17.00€
Tàrtar de Tonyina Balfego
20.00€
Filets d’Anxova amb Pà Torrat amb Tomàquet
14.00€
Ceviche de Corvall
16.00€
Ous a Baixa Temperatura amb Patata i Pernil del Bo
14.00€
Pà de Coca amb Tomàquet (per 2 persones)
3.50€
Peixos
Bacallà al Forn de Llenya amb Cremós d’Albergínia Fumada
20.00€
Tataki de Tonyina Balfego amb Alvocat a la Brasa
24.00€
Pota de Pop a la Llauna amb Cremós de Patata
24.00€
Calamar de Platja a la Brasa amb Cremós de la Seva Tinta
22.00€
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltajades
20.00€
Carns
Filet de Vedella a la Brasa amb Salsa Cafè Paris
23.00€
Xuleton de Vaca Madurada (35 dies) de 500grs.
35.00€
Magret d’Ànec amb Salsa Teriyaki i Chutney de Mango
19.00€
Presa Ibèrica amb Pebrots del Padròn i Ximixurri
20.00€
Steak Tàrtar de Filet de Vedella
21.00€
Pels més petits
Rigatone a la Bolonyesa
7.50€
Botifarra amb Patates
8.50€
Pollastre Arrebossat amb Patates
8.00€
Arrosos i fideuàs
(només migdies, mínim 2 persones, preu per persona)
Fideuà amb Sèpia, Gamba Vermella, Closques i un Toc d’Allioli
20.00€
Arròs Negre Cremós amb Sèpia, Cloïsses i un Toc d’Allioli
20.00€
Arròs Socarrat amb Escamarlans de Costa “de Pam”
27.00€
Arròs Sec amb Llamàntol
26.00€
Arròs de Pop i Gamba Vermella
24.00€
Postres
Crema Catalana
4.00€
Mousse de Mató amb Mel
4.50€
Couland de Xocolata Negra amb Vainilla
(triga uns 15 minuts)
6.00€
Torradeta de Santa Teresa (Torrija) amb Gelat de Torró
5.00€
Crema Freda de Llimona amb Llima
5.00€
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells i Crumble
5.50€
Escuma de Iogurt amb Confitura de Mango
4.50€
Pinya Natural amb Crema Catalana Cremada
4.50€
Trufes Artesanals
5.00€