
Menú del dia
Setmana del 23 al 25 de Juliol de 2025
Primers
Tomàquet del Pagès amb Burrata i Pesto
Empedrat de Fesolets amb Ventresca de Tonyina Confitada
Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Salsa de Miso
Carpaccio de Bacallà amb Cítrics i Encurtits
Cremós de Patata amb Ou a 63º, Gírgoles i Pernil
Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
Segons Plats
Fideus Negres amb Calamarcet i un toc d’Allioli
Filet de Llobarro al Forn de Llenya amb Hummus
Hamburguesa de Vaca Vella Madurada amb Salsa Cafè Paris
Filet de Porc a la Brasa amb Salsa de Pebre Verd
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 7€)
Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 5€)
Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€)
Postres
Crema Catalana Cremada
Mousse de Mató amb Mel
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells
Crema Freda de Llimona amb Llima
Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla
Pinya Brasejada amb Crema Catalana
Pà torrat amb Tomàquet,
Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)
22,00€ (IVA inclòs)