
Menú del dia
Setmana del 10 i 12 de Setembre de 2025
Primers
Tomàquet del Pagès amb Burrata, Figues i Anxoves
Tàrtar de Salmó amb Mango, Alvocat i Ponzu
Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs
Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Miso
Cremós de Patata amb Ou a 63º i Rossinyols Saltats
Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
Segons Plats
Fideuà amb Sèpia, Gamba Vermella i un Toc d’Allioli
Calamar a la Brasa amb Cremós de la seva Tinta
Costella de Porc a Baixa Temperatura amb Mostassa i Mel
Tagliata de Vaca Vella Madurada amb Rúcula i Parmesà
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 10€)
Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 7€)
Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€)
Postres
Crema Catalana Cremada
Mousse de Mató amb Mel
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells
Crema Freda de Llimona amb Llima
Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla
Pinya Brasejada amb Crema Catalana
Pà torrat amb Tomàquet,
Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)
22,00€ (IVA inclòs)