Menú del dia

Setmana del 21 al 24 d’Octubre de 2025

Primers

Amanida d’Espinacs amb Carbassa Rostida, Burrata i Magrana

Moniato Farcit amb Sobrassada, Formatge de Cabra i Salsa Miso

Lasanya de Verdures i Bolets amb Salsa de Ceps

Bombes de Patata i Bacallà amb Romesco Picantet

Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

Segons Plats 

 Arròs Negre amb Sèpia, Cloïsses i un Toc d’Allioli

Calamarcet Saltat amb Bolets

Melós de Vedella amb Castanyes Caramelitzades

Tataki de Presa Duroc amb Padrons i Ximixurri

Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 10€)

Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 7€)

Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€) 

 

Postres

Crema Catalana Cremada

Mousse de Mató amb Mel

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells

Crema Freda de Llimona amb Llima

Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla

Pinya Brasejada amb Crema Catalana

Pà torrat amb Tomàquet,

Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)

20,00€ (IVA inclòs)

Anterior
Anterior

Menú de cap de setmana i festius

Siguiente
Siguiente

Carta