Menú del dia

Setmana del 10 i 12 de Setembre de 2025

Primers

Tomàquet del Pagès amb Burrata, Figues i Anxoves

Tàrtar de Salmó amb Mango, Alvocat i Ponzu

Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs

Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Miso

Cremós de Patata amb Ou a 63º i Rossinyols Saltats

Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

Segons Plats 

 Fideuà amb Sèpia, Gamba Vermella i un Toc d’Allioli

Calamar a la Brasa amb Cremós de la seva Tinta

Costella de Porc a Baixa Temperatura amb Mostassa i Mel

Tagliata de Vaca Vella Madurada amb Rúcula i Parmesà

Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 10€)

Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 7€)

Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€) 

 

Postres

Crema Catalana Cremada

Mousse de Mató amb Mel

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells

Crema Freda de Llimona amb Llima

Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla

Pinya Brasejada amb Crema Catalana

Pà torrat amb Tomàquet,

Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)

22,00€ (IVA inclòs)

Anterior
Anterior

Menú de cap de setmana i festius

Siguiente
Siguiente

Carta