Menú del dia

Setmana del 23 al 25 de Juliol de 2025

Primers

Tomàquet del Pagès amb Burrata i Pesto

Empedrat de Fesolets amb Ventresca de Tonyina Confitada

Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Salsa de Miso

Carpaccio de Bacallà amb Cítrics i Encurtits

Cremós de Patata amb Ou a 63º, Gírgoles i Pernil

Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

Segons Plats 

  Fideus Negres amb Calamarcet i un toc d’Allioli

Filet de Llobarro al Forn de Llenya amb Hummus

Hamburguesa de Vaca Vella Madurada amb Salsa Cafè Paris

Filet de Porc a la Brasa amb Salsa de Pebre Verd 

Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 7€)

Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 5€)

Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€) 

 

Postres

Crema Catalana Cremada

Mousse de Mató amb Mel

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells

Crema Freda de Llimona amb Llima

Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla

Pinya Brasejada amb Crema Catalana

Pà torrat amb Tomàquet,

Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)

22,00€ (IVA inclòs)

Anterior
Anterior

Menú de cap de setmana i festius

Siguiente
Siguiente

Carta