Menú del dia
Setmana del 21 al 24 d’Octubre de 2025
Primers
Amanida d’Espinacs amb Carbassa Rostida, Burrata i Magrana
Moniato Farcit amb Sobrassada, Formatge de Cabra i Salsa Miso
Lasanya de Verdures i Bolets amb Salsa de Ceps
Bombes de Patata i Bacallà amb Romesco Picantet
Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
Segons Plats
Arròs Negre amb Sèpia, Cloïsses i un Toc d’Allioli
Calamarcet Saltat amb Bolets
Melós de Vedella amb Castanyes Caramelitzades
Tataki de Presa Duroc amb Padrons i Ximixurri
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 10€)
Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 7€)
Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€)
Postres
Crema Catalana Cremada
Mousse de Mató amb Mel
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells
Crema Freda de Llimona amb Llima
Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla
Pinya Brasejada amb Crema Catalana
Pà torrat amb Tomàquet,
Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)
20,00€ (IVA inclòs)