Menú de cap de setmana i festius

(Només migdies i a taula completa)

Primers plats

- Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella

- Tomàquet del Pagès amb Ceba “al Cop de Puny”

i Ventresca de Tonyina Confitada

- Tàrtar de Salmó amb Alvocat, MAngo i Salsa Ponzu

- Esqueixada de Bacallà amb Tomàquet i Olivada

- Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Salsa Miso

- Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs

- Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

- Salmorejo amb Formatge Grec i Pernil

 
 

Segons plats

- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Cremós d’Albergínia

- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

- Calamar de Platja a la Brasa amb Cremós de la Seva Tinta

- Turbot al Forn de Llenya amb Patata i Gírgoles de Castanyer Saltades

- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa Teriyaki

- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Pebrots del Padrón i Ximixurri

- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs a la Brasa (Supl. 10€)

- Arròs Sec Mariner amb Gamba Vermella i Cloïssa (mín. 2p.)

Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos

37,00€ (IVA inclòs)

Només migdies de cap de setmana

Siguiente
Siguiente

Menú del dia