
Menú de cap de setmana i festius
(Només migdies i a taula completa)
Primers plats
- Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella
- Amanida de Tomàquet amb Burrata, Anxova i Pesto
- Esqueixada de Bacallà amb Romesco i Olivada
- Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Vinagret de Fruit Sec
- Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs
- Seitons Fregidets amb Cítrics
- Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
- Gaspatxo amb el seu Picadillo, Encenalls de Pernil i Crostonets
Segons plats
- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet
- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella
- Calamar de Platja a la Brasa amb Romesco i Oli d’Herbes
- Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades
- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja
- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Cremós de Patata i Ximixurri
- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs. a la Brasa (Supl. 10€)
- Arròs Sec Mariner amb Gamba Vermella i Cloïssa (mín. 2p.)
Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos
37,00€ (IVA inclòs)
Només migdies de cap de setmana