Menú de cap de setmana i festius

(Només migdies i a taula completa)

Primers plats

- Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella

- Tomàquet del Pagès amb Burrata, Figues i Anxoves

- Tiradito de Salmó amb Cítrics i Mango

- Esqueixada de Bacallà amb Tomàquet i Olivada

- Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Salsa Miso

- Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs

- Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

- Cremós de Patata amb Ou a 63º i Rossinyols

 
 

Segons plats

- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Cremós d’Albergínia

- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

- Calamar a la Brasa amb Cremós de la Seva Tinta

- Turbot al Forn de Llenya amb Patata i Gírgoles de Castanyer Saltades

- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa Teriyaki

- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Pebrots del Padrón i Ximixurri

- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs a la Brasa (Supl. 10€)

- Fideuà amb Sèpia, Gamba Vermella i un toc d’Allioli (mín. 2p.)

Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos

35,00€ (IVA inclòs)

Només migdies de cap de setmana

Siguiente
Siguiente

Menú del dia