Menú de cap de setmana i festius

(Només migdies i a taula completa)

Primers plats

- Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella

- Amanida de Tomàquet amb Burrata, Anxova i Pesto

- Esqueixada de Bacallà amb Romesco i Olivada

- Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Vinagret de Fruit Sec

- Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs

- Seitons Fregidets amb Cítrics

- Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

- Gaspatxo amb el seu Picadillo, Encenalls de Pernil i Crostonets

 
 

Segons plats

- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet

- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

- Calamar de Platja a la Brasa amb Romesco i Oli d’Herbes

- Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja

- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Cremós de Patata i Ximixurri

- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs. a la Brasa (Supl. 10€)

- Arròs Sec Mariner amb Gamba Vermella i Cloïssa (mín. 2p.)

Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos

37,00€ (IVA inclòs)

Només migdies de cap de setmana

Siguiente
Siguiente

Menú del dia