Menú de cap de setmana i festius
(Només migdies i a taula completa)
Primers plats
- Amanida de Carbassa Rostida amb Magrana i Formatge Grec
- Brandada de Bacallà amb Xips de Carxofa
- Moniato Farcit amb Sobrassada, Formatge de Cabra i Salsa Miso
- Carxofes al Caliu amb Encenalls de Pernil
- Calçots en Tempura amb Romesco
- Arròs Cremós de Bolets amb Parmesà
- Petits Canelons de Pollastre amb Salsa de Ceps
- Cremós de Patata amb Ou a 63º, Rovellons Saltats i Cansalada
Segons plats
- Bacallà al Forn de Llenya amb Cremós de Carbassa Rostida
- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella
- Calamar a la Brasa amb Cremós de la Seva Tinta
- Turbot al Forn de Llenya amb Patata i Gírgoles de Castanyer Saltades
- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa Teriyaki
- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Pebrots del Padrón i Ximixurri
- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs a la Brasa (Supl. 10€)
- Fideuà amb Gamba Vermella i un Toc d’Allioli (mín. 2p.)
Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos
35,00€ (IVA inclòs)
Només migdies de cap de setmana