
Menú de cap de setmana i festius
(Només migdies i a taula completa)
Primers plats
- Amanida Russa amb Tàrtar de Tonyina Vermella
- Tomàquet del Pagès amb Ceba “al Cop de Puny”
i Ventresca de Tonyina Confitada
- Tàrtar de Salmó amb Alvocat, MAngo i Salsa Ponzu
- Esqueixada de Bacallà amb Tomàquet i Olivada
- Albergínia a la Flama amb Formatge de Cabra i Salsa Miso
- Carpaccio de Carbassó a la Brasa amb Pesto i Tomàquets Secs
- Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
- Salmorejo amb Formatge Grec i Pernil
Segons plats
- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Cremós d’Albergínia
- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella
- Calamar de Platja a la Brasa amb Cremós de la Seva Tinta
- Turbot al Forn de Llenya amb Patata i Gírgoles de Castanyer Saltades
- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa Teriyaki
- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Pebrots del Padrón i Ximixurri
- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs a la Brasa (Supl. 10€)
- Arròs Sec Mariner amb Gamba Vermella i Cloïssa (mín. 2p.)
Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos
37,00€ (IVA inclòs)
Només migdies de cap de setmana