Menú de cap de setmana i festius

(Només migdies i a taula completa)

Primers plats

- Amanida de Carbassa Rostida amb Magrana i Formatge Grec

- Brandada de Bacallà amb Xips de Carxofa

- Moniato Farcit amb Sobrassada, Formatge de Cabra i Salsa Miso

- Carxofes al Caliu amb Encenalls de Pernil

- Calçots en Tempura amb Romesco

- Arròs Cremós de Bolets amb Parmesà

- Petits Canelons de Pollastre amb Salsa de Ceps

- Cremós de Patata amb Ou a 63º, Rovellons Saltats i Cansalada

 
 

Segons plats

- Bacallà al Forn de Llenya amb Cremós de Carbassa Rostida

- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

- Calamar a la Brasa amb Cremós de la Seva Tinta

- Turbot al Forn de Llenya amb Patata i Gírgoles de Castanyer Saltades

- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa Teriyaki

- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Pebrots del Padrón i Ximixurri

- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs a la Brasa (Supl. 10€)

- Fideuà amb Gamba Vermella i un Toc d’Allioli (mín. 2p.)

Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos

35,00€ (IVA inclòs)

Només migdies de cap de setmana

Siguiente
Siguiente

Menú del dia